1 maart 2011

Aan wie geef jij vandaag de complimenten?

Vandaag is het nationale complimentendag. Ik schereef er al eerder over: Nationale complimentendag, nu vast oefenen We hebben dus even kunnen oefenen en vandaag is dus de grote dag. Aan wie heb jij de complimenten gegeven en waarom? Nog niet gedaan? Schande maar misschien wil het hier alsnog kwijt voor de hele natie. Roep maar.

Zelf geef ik vandaag de complimenten aan Ikea: ze gaan de routing aanpassen zodat ik straks niet meer de hele winkel door hoef lopen op weg naar de afdeling hebbedingetjes. Heb er zelf een blogje over geschreven.

Ik ben benieuwd naar jullie verhalen dus kom maar op.

straks rechtsreeks binnen IKEA

Jawel, straks, nu nog niet. Nu moet je nog steeds de hele IKEA door voor die ene ovenschaal. Straks gaat alles beter worden. Dan kan je meteen naar de afdeling waar je zijn moet. Zijn mijn gebeden dan eindelijk verhoord? Is er een Ikea god? Het lijkt er wel op.

Het ontwerpbedrijf Mijksenaar heeft Ikea als klant binnengehaald en gaat in de hele wereld voor IKEA advies geven over de bordjes en ondersteuning geven over het opzetten van betere routes. Ze hebben eerder als zoiets gedaan op Schiphol en daar kan ik altijd alles wel goed vinden dus ik zie het wel zitten. Kan ik eindelijk de halve winkel overslaan en direct naar de afdeling hebbedingetjes. Daarna rechtstreeks naar de zweedse gehaktballetjes en daarna vrolijk naar huis. Aangezien het nationale complimentendag is: complimenten naar Ikea voor het prima plan om de routing aan te passen. Voor de liefhebbers van de lange-ik-wil-alles-zien-route: die blijft ook gewoon bestaan.

Enne, als je niet kan wachten en je gaat vandaag nog naar Ikea: het is dinsdag, zweedse gehaktballetjes-dag, dus 50% korting. 15 Zweedse gehaktballetjes met frites en roomsaus, van 4.95 voor 2.47 Goeie actie, van Ikea.