27 februari 2011

Het ideale cadeau voor nerds en geeks

Misschien is lastig om een leuk cadeau te verzinnen voor de verjaardag van je favoriete nerd. De kans is aanwezig dat de nerd in kwestie zelf zijn verjaardag vergeet dus is het extra leuk als jij er wel aan denkt en iets leuks voor hem koopt.

Het ultieme nerd-cadeau is misschien wel dit T-shirt waaraan je kan zien of er wifi ontvangst is en hoe goed die ontvangst dan is. Jaaaa, natuurlijk kan je dat ook snel op je telefoon zien, maar dit is ook wel heel erg grappig. Het shirt licht op wanneer er wifi-ontvangst is, meer streepjes = betere ontvangst. Het enige nadeel is wel er 3 of 4 AAA batterijen in het shirt moeten. Erger nog... we moeten er ook uit voordat het shirt in de was gaat en dat kon voor de echte nerd of geek wel eens een lastige opgave zijn.

Wat mij betreft een leuke gadget voor de echte nerd. Begrijp me goed, ik ben gek op nerds (misschien heb ik zelf zelfs wel wat nerdy trekjes)
kopen?

Stopcontact of startcontact?

Zomaar even iets in het midden gooien, stopcontact is maar een raar woord. Je stopt er een stekker in en maakt contact, gevolg: mobieltje kan gaan opladen, computer kan aan aan. Het zou toch eigenlijk logischer zijn om dat ding met die gaatjes in de muur een startcontact te noemen?

Misschien omdat al te innig contact met je vingers wel eens pijnlijk zou kunnen zijn?

PVV zegt fietstocht af wegens wind


Bij tegenwind moet je harder trappen,
koud kunstje voor de PVV zou denken

Weer een sterkt staaltje watjes-gedrag. Een lekkere oer-hollandse fietstocht, dat doet het goed bij de Nederlandse kiezer zullen ze gedacht hebben. Helaas is het weer hier gewoon net zo Nederlands als altijd eind februari dus worden ze geconfronteerd met oer-holland pokkeweer.... Nee het kan niet doorgaan want het zou wel eens gevaarlijk kunnen zijn.....

Doe niet zo flauw zeg, zeg gewoon eerlijk dat je geen zin hebt om de eenzame fietser die kromgebogen over zijn stuur tegen de wind te zijn..... Er komt inderdaad geen hond kijken, of misschien een paar mensen... vanwege puur leedvermaak, daar kan ik me veel bij voorstellen. Nu boren ze een uitgelezen kans voor leedvemaak zomaar de grond in. Bah, nu moet ik het doen met een flauw blogje, had zo graag dat stelletje zien fietsen in de regen tegen de wind, helemaal alleen.
Niet eerlijk.

bron

Genoten van Youp van 't Hek

Gisteravond zat ik er helemaal klaar voor: glas wijn in de aanslag, de rest van de fles ook in de aanslag, languit op de bank en kom maar op met die stortvloed aan woorden.

Een heerlijke ode aan de lol in de tijd voor je dood gaat. Ik kreeg er in ieder geval een vrolijk gevoel van. Maak er wat van, en als dat niet lukt droom je toch iets moois? Omdat de nacht is weer een prima show geworden.

Wat vooral opvalt is dat Youp een mooie truc heeft gevonden om zijn toch iets minder grote talent, het zingen, weet te op leuken door een zangeres in te huren waardoor het deze keer toch een stuk beter leek te klinken. Een mooie vrouwenstem met de stem van een licht-loenzende schorre kikker klinkt samen prima.

Ik begreep dat Youp nu ook opa is geworden, dat is goed nieuws want volgens mij gaat dat kleine van 't Hekje weer voldoende stof leveren voor nog heel veel nieuwe shows. Bij zijn eerste woordjes moet hij echter oppassen, de eerste keer dat hij opa gaat zeggen moet hij bekopen met een ram voor zijn smoel. "ik weet niet wat er gebeurde, hij begon"

@Youp, bedankt!(ga me nu omkleden om heerlijk in de regen te hockeyen, daarna vieren we de derde helft)