14 maart 2011

Hoe zou het toch met Sven Kramer zijn?

Het einde van het schaatsseizoen. De WK afstanden zijn achter de rug, de schaatsen kunnen in het vet. Schaatsers gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Dit jaar was een jaar zonder Sven Kramer, door een blessure heeft hij dit jaar vanaf de kant toegekeken. Kan gebeuren, niets aan de hand. Toch is de mediastilte wel echt opvallend. Ik heb hem al tijden niet meer op tv gezien. Vroeger was elke scheet die hij liet voorpaginanieuws. Nu moeten we maar gokken hoe het met gaat. Zou het op verzoek van Sven zijn? Heeft hij een dealtje gesloten met de media? Of is het uit het oog uit het hart?

Ik vermoed dat het eerste het geval is, en als dat zo is is de opzet goed geslaagd. Ik denk dat veel artiesten dan graag zouden willen horen hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen. Maargoed, om terug te komen op vraag 1 Hoe zou het toch met Sven Kramer zijn? Die vraag zou je eigenlijk aan Sven Kramer moeten stellen. Zijn website is voor het laatst bijgewerkt op 11 november 2010?!

Conclusie: geen idee hoe het met hem gaat en ik vraag me af hoe het komt dat hij al zo lang uit het nieuws is. Uit het oog uit hart dan toch? hoop het niet. Vanaf hier, het beste Sven, tot volgend seizoen.