13 juni 2009

120 schoenen gestolen door harige dief


In het Duitse plaatsje Föhren waren wel erg veel mensen hun schoenen kwijt. Was een van de bewoners aan het stelen geslagen? De oplossing kwam uit onverwachte hoek. Er bleek een kleptomane vos aan de gang te zijn. De boswachter had al veel gemaakt maar dit??? De vos had de schoenen gestolen en meegenomen richting zijn hol. De kleine vosjes hebben er vast leuk mee gespeeld.


Lullige grap van scholieren


Britse scholieren hebben een prima grap uitgehaald. Op het dak van hun school hebben ze met bakstenen het woord cock geschreven. Jaren lang kan zoiets ongemerkt blijven maar met de komst van Google Earth is die tijd definitief voorbij. Een prima grap naar mijn idee. De vraag is nu wel welk nederlands gebouw binnenkort aan de beurt is.


Persoonlijk zou ik best een tekst kwijt willen op het dak van de belastingdienst. Misschien is het leuk om alle suggesties te bundelen? Dus kom maar op, wat wil je op welk gebouw kwijt?Dag dokter, was u goed in pacman?


Als ik het goed heb begrepen is de dokter van de toekomst een hoog opgeleide gamer. Hij stuurt operatierobots aan en met grote precisie laat hij kijkers en instrumenten door al je lichaamsopeningen gaan om op de plek des onheils aan te komen.

Een voordeel is natuurlijk dat je misschien niet meteen een flinke jaap in je lijf hebt maar het geeft ook te denken…. Alleen al de studie geneeskunde is een flinke kluif en dan moeten ze ook nog eens een halve technische studie afronden om al die robots te kunnen bedienen. Voor de toekomstige chirurgen wellicht geen probleem, ze zijn opgegroeid met games dus het op afstand besturen van de robotarm zal voor deze groep misschien geen probleem vormen maar hoe zit het met de huidige generatie artsen? Ik ben zelf 36 en dus opgegroeid met spelletjes als pacman en asteroids…. Geen hoogstaande technologie dus.

Voor je in de toekomst toestemming geeft aan een arts voor een operatie moet je er dus eerst achter zien te komen of hij wel een gamer is en wat dan zijn naam is in bijvoorbeeld World of Warcraft. Dan kan je in ieder geval checken of hij wel game-vaardig is.
Als hij nou Destructor13 heet moet je misschien toch nog even goed nadenken
Voor meer serieuze informative kan je hier even verder lezen