3 april 2011

Lekkere leugen van Albert Heijn


zo'n soort doos is het, maar dan met tortellini

Albert Heijn maakt het wel bont met de NIEUW stickers. Ruim een jaar geleden was mijn favoriete snelle hap de tortellini met courgette en blauwe kaas met walnoten. Het stond altijd bij de koken voor 1 maaltijden. Tot mijn grote verdriet was deze variant ineens nergens meer te krijgen. Tot mijn grote vreugde is deze tortellini van koken voor 1 weer terug in de schappen en er zit een mooie blauwe sticker op: NIEUW. Beetje raar voor een product wat een jaar geleden ook al in de schappen lag. Kennelijk is een jaar lang iets niet leveren en het dan weer in je assortiment opnemen reden om er een sticker nieuw op te plakken.

Maar goed, nieuw of terug van weggeweest, het is weer heerlijk. Ik ben bepaald geen keukenprinses, en dat is echt de understatement van het jaar, en zelfs mij lukt het om met gebruik van de aanwijzingen op de achterkant van de verpakking een lekkere maaltijd te maken uit de oven. De gebruiksaanwijzing kan je trouwens samenvatten met: klikken de inhoud van deze grote plastic bak (je vuilnisbak zit in een keer vol) in een ovenschotel, oven voorverwarmen, schaal erin en 15 minuten wachten tot het klaar is. De ideale maaltijd voor een single die niet kan/wil koken.

Dagje sauna Veluwse Bron

Vandaag een heerlijk relaxdagje gehad. Lekker ontspannen in de sauna. De keuze viel deze keer op de Veluwse Bron. Het bleek een prima keuze te zijn. Het is een groot complex waardoor je niet de indruk hebt dat het het druk is, er is overal meer dan voldoende ruimte. Lekker veel gras en ligbedden, prima voor zon'n lekkere voorjaarsdag. Het complex ligt aan een meertje en met een beetje geluk kan je hertjes zien. Eerlijk gezegd denk ik dat je heel veel geluk moet hebben maar dat mag de pret niet drukken. Er is zelfs een wildobservatiesauna! De zwembaden waren ook prima in orde.

Ook een hapje gegeten daar. Voor 19 euro en een beetje kan je meedoen met het buffet (zoveel als je wil, voor de echte hongerwolven). Kwaliteit is best oke. Wil je echt een culinaire uitspatting dan moet je voor iets anders kiezen maar voor 19 euro vond ik het prima.

Wat ik wel leuk vond was dat er overal paraplu's klaarstaan voor als het gaat regenen. Dat heb ik vaak gemist bij andere sauna's. Vandaag waren paraplu's niet nodig maar voor een regenachtige dag is het echt handig, anders loop je toch de hele dag met een natte badjas rond. Veel van de sauna's zijn buiten maar ook binnen kan je je uren vermaken met ik weet niet hoeveel sauna's.

Voor mij dus een geslaagde dag bij de Veluwse Bron en zeker voor herhaling vatbaar.