21 juni 2009

Speciaal voor kleine mannen zijn er schoenen om langer te lijken


Heb ik toch weer wat leuks ontdekt voor de kleine mannen! Stond jij altijd achteraan bij gym? Heb jij wel eens een blauwtje gelopen omdat je zo klein bent? Er is een oplossing voor las ik net.

Er bestaan schoenen waarmee je maximaal 10 cm langer lijkt dan normaal. Je hoeft niet op stiletto's te lopen, de schoenen zien er (op de plaatjes) redelijk normaal uit.
Toch heb ik een beter idee: als alle vrouwen stoppen met het op hakken lopen, dan lijken alle mannen ook al gemiddeld 5 cm langer. Bijkomend voordeel is dat ik dan niet meer op die "moeilijke" schoenen hoef te lopen. Natuurlijk is het best mooi, een pump met flinke hakken maar comfortabel zijn ze zeker niet. Ik hoor de mannen al denken: ja, maar ik kijk zo graag naar vrouwen op hakken.... En het is zo fijn als we samen over straat lopen dat ze zich wel aan mij vast MOET klampen om niet onelegant op haar gezicht te vallen... Heus, er komt vanzelf wel iets anders voor in de plaats. Ik hoop alleen niet dat het wéér zoiets oncomfortabels is.
Wil je toch nog een stukje langer lijken voor het geval mijn idee geen doorslaand succes gaat worden? Kijk hier eens rond

Gratis eten


Ik beschreef eerder dit weekend dat ik weer een genante boodschappenkar had bij de super die op de kleintjes let. Nu blijkt dat als je een beetje creatief bent je al die spullen gratis kan krijgen. Een beetje speuren op internet levert al snel een gratis ontbijtje op. Je moet natuurlijk wel goed de actievoorwaarden lezen en ook echt de bonnetjes opsturen. Anders heb je juist weer geld uitgegeven aan onzin en dat is niet de gein van het legaal proletarisch winkelen.

Zo ontbijt ik binnenkort een Bolletje Knäckebröd met een smoothie om dat alles weer weg te spoelen. 's middags neem ik een Zuppa soepje en een broodje (gratis heb ik die nog niet gevonden) met vegatarische filet. Als tussendoortje neem ik een Special K mini-break. Tegen het einde van de middag krijg ik een dipje dus misschien neem ik dan die "nu-even-niet!"poedersoep.

Het diner bestaat in ieder geval uit stoomgroente maar dat is wel een beetje mager diner. Ik ben nu dus nog op zoek naar iets van een aardappeltje en een stukje vlees (of fop-vlees, dat is misschien ook wel eens een goed idee) Heeft iemand suggesties?
Welke zelfstudie cursus maak je af?


Nogmaals kijken of ik uniek ben. Ik heb hier 2 cursussen voor mijn neus liggen waar ik ooit hoopvol aan begonnen ben. In hoofdstuk 1 staan nog wel wat krabbels en ben ik met een tekstmarker in de weer geweest. In hoofdstuk 2 zie ik wel wat kringen van de grote koffiebeker maar meer ook niet.

De ene cursus is middle management en de andere is een basis ICT cursus. Ik heb waarschijnlijk de illusie gehad dat ik die wel even zou inkoppen en me daarna zou melden bij mijn baas om te vertellen dat ik best iets meer zou mogen verdienen. De baas ziet me aankomen in deze tijd van crisis............ Waarschijnlijk is een schouderklopje het best haalbare momenteel.
Toch voelt het als falen dat ik beide cursussen nog niet heb afgerond. Ik heb er geld aan besteed en mijn gevoel zegt dat ik eerst deze cursussen moet afronden voor ik aan iets nieuws mag beginnen van mezelf maar ik zie er als een berg tegenop. Mijn interesses zijn veranderd. Voor het afronden van zo'n cursus is echt veel zelfdiscipline nodig en die cursus zelfdiscipline heb ik nog niet gedaan.....
Ik vraag me serieus af hoeveel procent van alle verkochte cursussen daadwerkelijk worden afgerond. Ben ik uniek of hoor ik bij de grote groep?