1 mei 2011

Gomeo virus te pakken

Gisteren weer een tijdje bezig geweest om mijn laptop te ontdoen van een naar virus. Als je op een google resultaat klikt kom je op een pagina van Gomeo.nl. Het zijn allemaal redirects. Echt super irritant. Ook kwamen er regelmatig grote advertenties in beeld, beeldvullend zeg maar, daar kom je dus niet voorbij.

Nou dan kijk je toch even op internet hoe je daar vanaf kan komen zal je denken, dat is best lastig als je niet op de pagina uitkomt waar je naar zocht. Zucht. Op dat moment ben ik wel heel blij met mijn i-phone. Ben wel even bezig geweest met het zoeken naar een site waar ik uitleg kon vinden in jip en janneke taal. Ik ben geen ict-nerd die alle termen zomaar snapt, ik moet echt stap voor stap bij de hand worden genomen om een virus van mijn computer te verwijderen.

Gelukkig kwam ik uiteindelijk op een site waar duidelijk stond aangegeven wat ik moest doen. Hulde aan pcwebplus.nl. Daar staat stap voor stap de uitleg wat je moet doen en zowaar, zelfs ik ben er uit gekomen. Bij stap 1 kwam ik zelfs achter dat ik nog een paar extra trojan dingen op mijn computer had staan. Ben ik dus ook meteen kwijt.

Hulde aan de mensen van pcwebplus dus. Dikke duim omhoog.

Ontknoping eredivisie op de radio

Eigenlijk luister ik nooit radio, maar vandaag is het wel erg leuk. Op radio 1 is op dit moment langs de lijn op de radio. Ik heb geen abonnement op een of ander voetbalkanaal zoals eredivisie live. Toch is dit radioluisteren minstens net zo leuk. Snelle schakelingen tussen alle voetbalvelden. Overal snelle flitsen met de laatste acties op het voetbalveld.

Natuurlijk hoop ik dat Ajax eindelijk weer eens kampioen zal worden maar of dat gaat lukken? Twente maakt iets meer kans vrees ik. Voor de voetbalfans zal ik niet verklappen wat de tussenstanden zijn, kan je zelf vanavond lekker studio sport kijken met je bord op schoot. Bij ons thuis was dat vroeger altijd de gewoonte, bord op schoot of vroeg eten, want de hele familie zat klaar voor toen nog sport in beeld.
Niet dat ik dat heel spannend vond vroeger... ik wilde kinderprogramma's kijken maar met 2 broers die 10 jaar ouder waren had ik weinig in te brengen. Ze hielden me wel leuk bezig, steeds de vraag wie is die, wie is die? Ik kende toen de hele Ajax selectie uit mijn hoofd. Dat vonden mijn broers prachtig, hun kleine zusje die precies wist wie Simon Tahama was, en Wim Kieft, ik kende ze allemaal.

Toch zullen de broers niet geloven dat ik nu vrijwillig naar de radio zit te luisteren. Ben benieuwd naar de beelden vanavond.. ik hoorde dat er een doelpuntenmaker meteen zijn schoen in het publiek gooide. Je shirt moet je aanhouden maar over schoenen staat niks in de regels, geinig hoor. De doelpuntenmaker moest echter wel meteen een nieuw paar schoenen aan gaan trekken..

Meeluisteren?
klik hier

Gratis speculoos hagel door de brievenbus

Gisteren moest ik zo lachen om wat er door mijn brievenbus kwam vallen... een flink pakketje van speculoos. Waarschijnlijk heb ik ooit aangegeven dat ik wel een gratis pakje wilde ontvangen. Natuurlijk was ik dat helemaal vergeten dus de verassing voor mij van de firma Lotus was leuk. Het pakketje zag er best leuk uit, cellofaan eraf en wat blijkt? in het pakketje zit een ieniemini pakketje hageltjes. Ja echt heel klein als je het vergelijkt met het pakketje maar een gegeven paard...

Vandaag dus de test gedaan: hoe smaakt het? Het antwoord is dat het prima smaakt die Lotus speculoos hagels. Vandaag een boterhammetje gegeten met die hageltjes en ja hoor, het smaakt inderdaad naar die koekjes. Toch denk ik dat ik die smeerbare variant lekkerder vind, vooral de crunchy variant. Die is echt waanzinnig lekker, vooral op een verse witte boterham. Helaas is geen gezonde hap dus ik zal me in moeten houden. Misschien kunnen ze een keer een light variant voor me maken, al vrees ik dat die toch een stuk minder lekker smaakt. Misschien toch maar een extra rondje op de fiets?

Ook gratis proeven?
hier staat de link en ik kan dus persoonlijk bevestigen dat ze echt een pakketje opsturen.