17 juli 2011

Johhny Hoogerland vanavond in Studio Sportzomer

Nederland heeft er sinds een week een held bij: Johnny Hoogerland. De man die tijdens de Tour de France zo onfortuinlijk in het prikkeldraad werd getorpedeerd voor een auto van de Franse televisie. De man zat onder het bloed, koersbroek aan flarden. Toch reed hij de etappe uit en behaalde de bolletjestrui. Ik weet niet hoe het met u was maar ik zal echt met tranen in mijn ogen te kijken. Ja ik weet het: ook ik ben een emo tv kijker. Als ik iemand zo zie knokken voor een bolletjestrui, dan denk ik vaak: kijk eens naar die vent, die heeft een droom en hij maakt het waar, dat kan jij ook. Inspirerende televisie voor mij.

Studio Sportzomer
Vanavond is Johnny Hoogerland te gast bij Studio Sportzomer. Hij schuift aan tafel bij Mart Smeets. Ik zit dus klaar om 22.40 uur. Wie schuiven er nog meer aan? Journalist Edwin Swinkels, PVDA kamerlid Frans Timmermans en wielrenner Martijn Verschoor.

Andere tijden sport
Het is vandaag echte een lekkere dag voor de wielerliefhebbers. Om 22.00 uur start het programma Andere tijden sport. Vandaag met de uitzending Winnen op de Alpe d'Huez met Peter Winnen.

Jammer dat het niet echt lekker weer is vandaag maar met zoveel mooie programma's op tv voor de echte wielerliefhebber is het het perfecte excuus om de hele dag lekker voor de TV te blijven hangen.