7 mei 2011

Anita Meyer wint beste zangers van Nederland

Vandaag was de laatste aflevering van de beste zangers van Nederland. Anita Meyer bleek na afloop van alle afleveringen het meeste indruk te hebben gemaakt op haar collega's. Een terechte keuze? Moeilijk te zeggen dit jaar kende veel winnaars. Lange Frans bleek bestaande nummers prima te kunnen 'pimpen' Glennis Grace is gezegend met een geweldige strot en van haar zullen we in de toekomst nog veel horen. Do had een prachtige vertolking van hij gelooft in mij. Xander is misschien de meest muzikale van het hele stel.

Anita Meyer kreeg met name veel stemmen omdat ze veel gevoel legt in haar zang. Volgens mij klopt het wel, er zit veel gevoel in maar het belangrijkste is misschien wel dat het het een enorm innemende vrouw is die nog altijd heel prima kan zingen. Beste Anita, veel plezier met je titel en ik hoop op een prachtige nieuwe hit van jou.

Deze aflevering was Glennis Grace de hoofdgast. Vooral het nummer New York samen met Lange Frans was heerlijk. Hieronder het filmpje New York met Lange Frans en Glennis Grace.


Kosten hoofdpijn breinbreker

Vandaag las ik dat hoofdpijn per jaar 155 miljard euro kost per jaar. Er gaan 190 miljoen werkdagen verloren. Bron

Nou heb ik er even mijn rekenmachine bijgepakt.... 155.000.000.000 euro gedeeld door 190.000.000 dagen = ruim 815 euro per dag! Nog een keer lezen... een niet gewerkte dag door hoofdpijn zou dus echt 815 moeten kosten? Mijn conclusie is dat ik echt veel te weinig verdien....
Waar maak ik de rekenfout?