1 maart 2011

straks rechtsreeks binnen IKEA

Jawel, straks, nu nog niet. Nu moet je nog steeds de hele IKEA door voor die ene ovenschaal. Straks gaat alles beter worden. Dan kan je meteen naar de afdeling waar je zijn moet. Zijn mijn gebeden dan eindelijk verhoord? Is er een Ikea god? Het lijkt er wel op.

Het ontwerpbedrijf Mijksenaar heeft Ikea als klant binnengehaald en gaat in de hele wereld voor IKEA advies geven over de bordjes en ondersteuning geven over het opzetten van betere routes. Ze hebben eerder als zoiets gedaan op Schiphol en daar kan ik altijd alles wel goed vinden dus ik zie het wel zitten. Kan ik eindelijk de halve winkel overslaan en direct naar de afdeling hebbedingetjes. Daarna rechtstreeks naar de zweedse gehaktballetjes en daarna vrolijk naar huis. Aangezien het nationale complimentendag is: complimenten naar Ikea voor het prima plan om de routing aan te passen. Voor de liefhebbers van de lange-ik-wil-alles-zien-route: die blijft ook gewoon bestaan.

Enne, als je niet kan wachten en je gaat vandaag nog naar Ikea: het is dinsdag, zweedse gehaktballetjes-dag, dus 50% korting. 15 Zweedse gehaktballetjes met frites en roomsaus, van 4.95 voor 2.47 Goeie actie, van Ikea.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten