20 juni 2009

Genante boodschappenkar

Het is zaterdag en ik ben net terug van het boodschappen doen. Ik doe meestal mijn boodschappen bij That's the way ..... ...... i like it! De winkel die op de kleintjes let. Dat letten op de kleintjes komt volgens mij tot uiting in de tv met kinderprogramma's. Daar kan je je grut stallen en dan zelf rustig boodschappen doen.

Maar goed, over naar het genante deel.... Mijn kar is gevuld met spullen voor een dag of drie. Totale kosten rond de 40 euro. Ik heb wat cruesli, lekkere toetjes, biefstukje, aardappeltjes met zeezout gekocht. Natuurlijk ook 2 thuismenu's. Echt single food dus. Verder wat kleine dingetjes maar geen flessen wasmiddel etc. Toch nog 40 euro uitgegeven. Naast mij staat een moeder, althans dat denk ik. Ik zie geen kinderen maar dat is logisch, AH let waarschijnlijk even op de kleintjes. Zij heeft een kar met een kopje. Echt helemaal vol en zij moet rond de 45 euro afrekenen! Ik denk dat ze voor een heel gezin eten heeft gekocht. Ik doe iets helemaal verkeerd. Zij heeft niets overbodigs gekocht. Geen kant en klaar spullen en alles van het goedkopere huismerk. Ik vond het gewoon genant zoals ik daar stond met met mijn spulletjes waar ik een paar minuten eerder nog heel blij mee was.

Genant deel 2: ik deed de boodschappen in het dorp waar ik vroeger heb gewoond. Ik kom dus altijd bekenden tegen en natuurlijk maak je dan even een praatje. Je werpt natuurlijk ook altijd een blik op de kar van de ander. In mijn kar liggen weinig gezonde dingen. Ik probeer die reep chocolade dus altijd te verstoppen onder die paar producten waar Sonja Bakker haar goedkeuring wél aan zou kunnen verlenen. Ben ik de enige die dat doet? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.

Zo, genoeg geschreven. Tijd voor een verse chiabatta met filet americain.

4 opmerkingen:

 1. Haha ... in de kar verstop ik eigenlijk niets.. maar als het op de band ligt, en je staat toch te wachten in de rij, tja dan heb je ook alle tijd om andermans inkopen te observeren .. en dan schaam ik me weleens voor snoep, koekjes en chips aankopen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Annajee, goed om te horen dat ik niet de enige ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn zelfs zo verstopt dat ik het pas zie bij het afrekenen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En dan denk jij ook, goh wat een berg overbodige rommel heb nu toch weer?

  BeantwoordenVerwijderen