25 februari 2011

De grote verhuizing

Noem me gerust een muts maar De grote verhuizing is een van mijn favoriete programma's. Lekker onderuit en tv-consumeren. Heerlijk elke keer weer dezelfde discussies, we hebben 200.000 te besteden en we zoeken een huis met 8 slaapkamers, een grote zonnige tuin met garage en het liefst naast de metro.... Goh, kan dat niet?

Nu komt het leuke... wie van het stel gaat water bij de wijn doen. Hij wil de garage voor zijn grote liefde, de motor en zij wil liever een tuin. Geweldig!

Verder altijd genieten van welke idiote jas Kirsty Allsopp nu weer aan heeft, ook altijd waanzinnige schoenen. Dan is er natuurlijk ook altijd het geharrewar tussen Kirsty en Phil Spencer, zij wil overal met een sloophamer aan de gang en hij denkt er het zijne van.

Verder valt op dat men in Engeland graag een 'formal dining room' wil hebben. Dat zie je hier maar zelden. Moet er persoonlijk niet aan denken. Ook zie ik vaak 2 woonkamers, ook in de wat kleinere huizen. Daar krijg ik dan acuut Kirsty neigingen van, kwabaaam, weg die muur.
Zondag 18.00 uur zit ik er weer klaar voor (SBS6)

1 opmerking: