25 februari 2011

Uileballen, PVV en Amsterdamse bos

Mijn favoriete bos is toch wel het Amsterdamse bos. Lekker dichtbij en er is vaak wat leuks te doen. Komende zondag 27 februari staat er wel iets heel bijzonders op het programma. Je kan een uur lang uileballen uitpluizen samen met de boswachter. Helaas mag ik niet meedoen maar kinderen tussen de 8 en 15 jaar zijn van harte welkom lees ik. De kosten bedragen 1 euro. Op de site van het Amsterdamse bos staat meer informatie.

Als je dan toch in het bos bent.... Achter het Pannenkoekenhuisje is een heel gaaf gebied, ze doen daar bewust bijna niets aan onderhoud en dat geeft een mooi effect, een stukje bos waar de natuur lekker zijn eigen gang kan gaan. Er zijn ook een paar van die Schotse grasmaaiers te zien. Zolanf de PVV nog niet aan de macht is kan je ze nog bewonderen. De Gelderse PVV is namelijk van mening dat "geïmporteerde exotische" dieren niet in de natuur thuishoren. bron

Ik stel voor om die uileballen van de PVV eens uit elkaar te pluizen, we komen dan waarschijn het volgende tegen: resten van een broodje kebab, een plaat (zat voorheen voor hun kop) en een bril (ivm kortzichtigheid). De uilebal valt overigens makkelijk uit elkaar, de lijm die nodig is om de boel bij elkaar te houden werd door de PVV-er niet gegeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten