8 maart 2011

Iedereen is gek op Jack

De familie de Mol heeft het weer voor elkaar voorlopig. Knap hoor, met een Nederlandse comedy kijkcijfers scoren van heel ruim 2 miljoen! Het lijkt me ook een ideaal koppel, Linda de Mol samen met Jeroen van Koningsbrugge.

Linda de Mol heeft zelf aangegeven dat ze tevreden zou zijn met 1,5 miljoen kijkers dus ze zal met een tevreden grijns de eerste kijkcijfers hebben gehoord vanaf haar vakantie adres. Een smile van oor tot oor kan ik me zo voorstellen.

De serie is gebaseers op de serie everybody loves Raymond, een Amerikaanse serie die inmiddels gestopt is. Het mooie voor ons Nederlanders is dat ze uit 9 seizoenen van 22 afleveringen de leukste hebben gekozen. Wij krijgen dus de creme de la creme voorgeschoteld.

De recenties zijn erg wisselend: natuurlijk zijn er legio kranten die het allemaal niet grappig vinden, saai, teveel de amerikaanse versie aangehouden, Linda kan beter etc. Misschien is het allemaal waar, maar als er ruim 2 miljoen mensen kijken is de mediacampagme in ieder geval wel goed geweest. En als er ruim 2 miljoen mensen blijven kijken doe je het prima denk ik zo. We zullen het zien. Ben erg benieuwd of Nederland Jack en Barbara in de armen gaan sluiten.

Het verhaal speelt in Almere bij een "doorsnee gezin".
Vooral de broer van Jack is erg leuk: hij geniet van ruzies tussen zijn broer Jack en Barbara. Heerlijk zo'n intrigant. Verder gaat het vooral om alle storende familieleden en hoe Jack en Barbara daarmee om gaan. Een feest der herkenning voor een veel mensen. Elke zaterdag om 20.00 uur op RTL 4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten