3 mei 2011

Real Madrid - Barcelona, zielig voor voorzitters

Weer eens met stomme verbazing zitten kijken naar een champions league wedstrijd. Voor alle duidelijkheid, ik ben geen voelbalkenner. Wat ik heel opvallend vond was dat de voorzitters van Barcelona en Real Madrid naast elkaar zaten. Het zal wel de gewoonte zijn dat de voorzitters naast elkaar zitten maar ik vond het best zielig, vooral in dit geval om het echt rivaliserende clubs zijn.

Die voorzitters zijn de hele tijd bezig met al het geneuzel wat niks met voelbal te maken heeft. Dan is het eindelijk zover, het team gaat spelen. Dan wil je toch met je clubgenoten in een luxe skybox lekker meejuichen toch? Nee hoor, je moet zitten naast de persoon waar je volgens mij helmaal niet naast wil zitten en je moet stomme beleefdheidsgesprekjes voeren. 

Nou worden beide voorzitters er waarschijnlijk vorselijk voor betaald maar toch.... ze willen dit toch allebei niet? Stop toch met die onzin en ga lekker in je eigen skybox zitten. Als ze werkelijk iets willen bespreken met elkaar, dan weten ze elkaar heus wel te vinden, daar hoef je een leuke voetbalavond toch niet voor op te offeren?
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten