3 mei 2011

Do zingt hij gelooft in mij

De trein met hits lijkt niet te stoppen bij de beste zangers van Nederland dit jaar. In een eerdere blog was ik al onder de indruk van het aantal hits dit jaar bij de beste zangers van Nederland maar ik denk dat Do nu ook haar hit te pakken heeft. Zij gelooft in mij, maar dan echt heel anders, zonder afbreuk te doen aan het originele nummer. Prachtig.

Op de website van Do staat dat de filmpjes op youtube in anderhalve dag al 20.000 keer bekeken waren. Dat is fors en vanmiddag op de radio begreep ik dat er inderdaad een single van uit gaat komen. De server van de website had het moeilijk en de inbox van de mail stond op ontploffen.

Ook voor de Tros is het programma dit jaar een opsteker. Op koninginnedag keken er 924.000 mensen naar het programma. Lijkt me een prima score voor een dag waarop veel mensen nog in de stad hangen met een biertje aan de toog of met net een pilsje teveel op vroeg in hun nest zijn gedoken.

Vraag is wel hoe de Tros hier volgend jaar een passend vervolg op moet maken. Kennelijk is een groep heel populaire zangers geen garantie voor succes. Afgelopen jaren deden er meer 'gearriveerde' zangers mee en ik me niet een hit herinneren als ik eerlijk ben. Vraag is dus wat de groep van dit jaar zo succesvol maakt.

Voor wie het allemaal heeft gemist:


Do zingt hij gelooft in mij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten