21 juni 2009

Welke zelfstudie cursus maak je af?


Nogmaals kijken of ik uniek ben. Ik heb hier 2 cursussen voor mijn neus liggen waar ik ooit hoopvol aan begonnen ben. In hoofdstuk 1 staan nog wel wat krabbels en ben ik met een tekstmarker in de weer geweest. In hoofdstuk 2 zie ik wel wat kringen van de grote koffiebeker maar meer ook niet.

De ene cursus is middle management en de andere is een basis ICT cursus. Ik heb waarschijnlijk de illusie gehad dat ik die wel even zou inkoppen en me daarna zou melden bij mijn baas om te vertellen dat ik best iets meer zou mogen verdienen. De baas ziet me aankomen in deze tijd van crisis............ Waarschijnlijk is een schouderklopje het best haalbare momenteel.
Toch voelt het als falen dat ik beide cursussen nog niet heb afgerond. Ik heb er geld aan besteed en mijn gevoel zegt dat ik eerst deze cursussen moet afronden voor ik aan iets nieuws mag beginnen van mezelf maar ik zie er als een berg tegenop. Mijn interesses zijn veranderd. Voor het afronden van zo'n cursus is echt veel zelfdiscipline nodig en die cursus zelfdiscipline heb ik nog niet gedaan.....
Ik vraag me serieus af hoeveel procent van alle verkochte cursussen daadwerkelijk worden afgerond. Ben ik uniek of hoor ik bij de grote groep?

2 opmerkingen:

  1. Ik doe het op kosten van de baas en dan moet ik wel. Ik kan niet afkomen met... geen zin.
    Bedrijfskundige informatica doe ik binnenkort examen 3e module en dan nog 1 module voor mijn diploma.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Patrick, dat is inderdaad wel een mooie stok achter de deur. Misschien moet ik dat ook maar eens doen.

    BeantwoordenVerwijderen